Ha nem olyan lett a hajad, mint elképzelted, akkor miért a fodrász a hibás?
Omg szornyu milyen emberek vannak. Egy ennyire elrontott szokites utan a legtobben orulnek annak hogy nem csak hogy maradt haj a fejukon de hogy sikerult vmi normalis hajviseletet elerni ami nincsen szetroncsolva.
Kerdes - nincs arra szabalyzat ott ahol dolgozol hogy mikor kell ingyenesen javitani vagy mi ennek a szabalya?
Ne általánosíts.
Itt nyilván nem te vagy a hibás. De azért a fodrászok sem szentek. Nekem volt, hogy a derékig érő hajam mellig levágták, amikor kértem, hogy a végéből vágjon 5 cm-t. Vagy volt, hogy totál foltosra festette a fodrász, én javítottam ki magamnak otthon, és érdekes nem lett foltos, pedig nem vagyok fodrász.
Szerintem ilyen vendéget többet ne vállalj el. Főleg, ha nem a vendéged, hanem csak úgy beesett egy idegen, hogy te hozd rendbe.
3# Istenem, de ismerős! Két dolgot kértem a fodrásztól, hogy ne érjen feljebb a hajam a melltartóm vonalától és ne legyen egyenesre vágva az alja. Igazán csak ezt a két dolgot nem sikerült teljesítenie. Csinált nekem egy tök egyenesre vágott frizurát, ami a vállam fölé ért. Tudod mivel magyarázta? Őt reggel megverte a férje és fáj a karja, nem tud így rendesen dolgozni. Hát mondom az k_rvajó és mi közöm hozzá? Még jó, hogy nem fogorvos az ilyen...
De igen, itt nem te vagy a hibás, viszont a legtöbb fodrász képtelen a szövegértésre. Írásban és szóban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!