Mást is ennyire megvisel egy hajvágás?
Figyelt kérdés
Sziasztok,most jöttem haza a fodrásztól és borzasztóan el vagyok keseredve... Mivel 2-3 éve félig körbe volt nyírva a hajam,illetve fokozatok voltak benne ( akkor volt kb állig erő) úgy nőtt vissza hogy a vége nagyon nem volt egyenletes, úgyhogy elmentem a fodrászhoz hogy kijavítása.. kb mellig erő hajam volt, és most vissza lett vágva vállig... Igazából csak elkeseredésből írok ide hogy találjak még olyan rokonlelkeket akik hasonlóan éreznek, osszátok ti is meg a ti történeteiteket2024. márc. 18. 21:11
21/21 anonim válasza:
Igazából nem nagyon volt helyben reakció, mert azt csinálta amire kértem: amit akart. Meglepő volt inkább, megszoktam azóta a fazont és színt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!