Póthaj festése? SOS.
Figyelt kérdés
csatos póthajam van (60cm hosszú és 7 cm széles)
barnaa egy kínaiba vettem... egy problémám van vele ha rásüt a nap zöldes árnyalata lesz és ezz nagyon elüt az eredeti hajam szinétől, befestheteem?
és egyébként lehet vasalni vagy göndöríteni?
2010. okt. 25. 21:23
1/7 anonim válasza:
A festésre nem tudok mit mondani, de mivel kínaiban vetted, feltételezem, nem eredeti hajból készült, és nagy eséllyel tartalmaz valami műanyag félét, így én hőhatásnak (vasalás, göndörítés) nem nagyon tenném ki.
2/7 anonim válasza:
Festeni még befestheted, de szerintem is ha kínaiban vetted, valamennyi műanyagot 100%, hogy tartalmaz, így én sem javasolnám a vasalást/göndörítést neki.
3/7 A kérdező kommentje:
oksam : D
köszi szépen :$
2010. okt. 27. 16:05
4/7 anonim válasza:
sziiia én ugy hallottam, hogy csak az igazi póthajat lehet befesteni, a kinai műhajat nem hiszem, mert kihullik de te tudod.:D
5/7 anonim válasza:
Kerámialapos hajvasalóval nyugodtan vasald.mert nekem55 cm hosszú póthajam van és 200 fokot is kibírja csak a vasgöndörítőt nem bírja.
festéket ne vegyél mert csak pénz kidobás.én ruha festékről hallatom hogy betudod festeni.
7/7 suzy135 válasza:
Szija épp az a lényege hogy vasaljad attól nem lesz csomós az alja , szép puha lesz nekem is voolt ilyen csatos műhajam és mindig vasaltam olyan volt mintha igazi lenne, meg a végéből kiálló szálakat vágd le, és igazinak fog tűnni. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!