Schwarzkopf Live Electric Blue összekeverése oxival!?
Véletlenül ezt a terméket kaptam,nem amit eredetileg használtam (Blue Mercury),a hajam jelenleg középbarna (hajtőnél, "babahaj"nál,hajvégeknél világosabb barna árnyalatú)
Olvastam,hogy a krémet magában kell felvinni a hajra,ha pasztell hatást szeretnék akkor 1 hozzá járó balzsammal összekeverni..Nos,tartok tőle hogy önmagában nem fogná be csak maga a színezőkrém a hajam,(sokan írták, hogy egyébként is tempera állagú) van oxim,9%os,abból esetleg keverhetek bele,hogy valamennyire fogjon is rajta? 1:1,1:1,5 arányban?
Holnap lenne a "festés" előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Nem értem az emberek egy részét.
Miért akar mindent érvényteleníteni és egy világosan leírt használati utasítást is "kicselezni"?
Egyszerűen van, amihez nem ért mindenki. Te például a fodrászathoz és a színező (kimosható divatszínek), festék közti különbséghez.
Ne keverd semmivel, csak a balzsammal.
Ismerem a terméket nekem a shoching pink volt sokáig. Elég intenzív magában is, a balzsam nélkül.
A kék sem lehet kivétel.
Értsük meg, a legintenzívebb mindig a viszonylag színtelen és nem sötét alapszínű hajon lesz minden divatszín.
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ,ment a zöld kéz!
Nincs keverés,meglátjuk a végeredményt,picit reménykedem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!