Cserélhető pengés borotvának mi a technikája, hogy ne vérezzek el mire végzek?
Eddig eldobható Gillettet használtam, nagyon ritkán vágtam meg magam. Nemrég vettem egy cserélhető pengés Wilkinson borotvát. A szárának az alját kell tekerni, nyílik a teteje és bele lehet tenni a pengét. Ma kipróbáltam. Egy jó negyed óra volt mire elmúlt a vérzés. Nem nagy sebek voltak, hanem sok kicsi. Apám még ilyesmit használt, de őt már nem tudom megkérdezni. Mi a módja?
Egyszerű arc borotválásról van szó.
9
Olyan irányba amelynek az a célja,hogy a gyártó és forgalmazó minél jobban járjon.Minél nagyobb profitra tegyen szert. 5 darab biztonsági borotvához való pengét lehet kapni már 5-600 forintért.Egy darab fusion 5 ha valami akció van,akkor lehet 1500 forint körül.És nem tart tovább mint 5darab kétélű penge.Az árrés minimum 3szoros de inkább nagyobb..Tehát a hagyományos borotva használata jóval olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!