Milyen arc hidratálót ajánlotok mitesszeres bőrre?
Az arcbőröm száraz, de az orromon folyton harcolok a mitesszerekkel és minden "zsíros" krém tovább ront az állapotán.
Balea Aloe Vera Bodygel-t használtam az arcomra, de már nem találom a DM-ben. Mit kéne használom?
Az lenne a legjobb, ha a DM-ben is kapható mert nálunk nincs más drogéria.
Ezt használtam eddig:
Köszönöm!
És nem leszel tőle zsírosabb, pattanásos stb.?
Én többfélét használok. Hatóanyagok miatt jobban hiszek a patikai krémekben, mert én úgy vettem észre a saját bőrömön hogy az a jobb. Egyébként dm-es krémem is van, Balea Med Ultrasensitive Anti-Pickel Gesichtspflege cica, tök gyorsan beszívódik, csak egy ezresbe kerül.
A többi innen is onnan is:
Uriage Bariéderm cica, Revox C vitamin, Bioderma hydrabio serum, skineffect nappali argánolajos arckrém. Most ezeket használom aktívan. Mind nagyon bevált nekem, viszont az uriage ami másnapra szinte teljesen elmulasztja a gyulladásokat a bőrömről, és nem leszek mitesszeres tőle.
#6 Mármint szebb lett mióta semmit nem használsz?
Nekem sajnos problémás bőröm van és szükségem van a hidratálásra.
Holnap ezt fogom megvenni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!