Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek lehet egy nő szép...

Szerintetek lehet egy nő szép ősz hajjal?

Figyelt kérdés
43 éves vagyok, és a hajam nehezen viseli a vegyszereket, és egyébként is könnyen hullik. Hennával festem, de azzal is ritkán. Igénybe veszi a hajamat a hajfestés. Olyankor sok kihullik. Inkább próbálok vigyázni rá. Nagymamám is a hafestéktől, göndörítéstől lett majdnem kopasz. Én nem szeretnék, mert azt mondják szép, hullámos, még sűrű hajam van. Szerintetek az a nő nem ad magára, aki nem festi?

febr. 24. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Simán. De most nyilván nem azokra a nőkre gondolok akik alapból is igénytelenek, folyton zsíros a hajuk, stb. Egy csinos igényes nőnek nem kell szégyenkeznie ha őszül a haja! 36 éves vagyok, kb 8 éve őszül a hajam, engem nem zavar, de a családban már többen szóvátették, h miért nem festetem be, merthát na. Amikor mondtam nekik h nem tervezem, meglepődtek. Manapság még nemigen elfogadott ez a dolog.
aug. 23. 16:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a legtöbb hajfesték hajhullást okoz.
szept. 1. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!