Olcsó de jó fényvédőt mit ajánlanátok drogériákból?
A Garnier Ambre Solair UV pedig nem jó.
Biztos vannak, akiknek beválik, de eddig akiknek a bőrápolási rutinjukat felállítottam, 30-ból 28-nak a Revox vált be.
Igazad van, sajnos kevés a mennyiség, 3000Ft körül van az ára, így mililiterben nem olcsó, de jó.
A legtöbben azt nézik, hogy kimondva legyen olcsó.
A Garnier 4500-5000Ft körül félemetesebbnek hangzik, cserébe viszont nem jó.
De valamiért csak megveszed ezek szerint, nem?
A Revuelle fényvédője a Rossmannban elvileg Revox dupe. 2600Ft, 50ml. De arról is olvastam már, hogy az sem jön be mindenkinek. Következőnek azt próbálom ki én is.
Sok dolgot kell figyelembe venni a fényvédőnél, az egyik legtürelmesebb fázisa a bőrápolásnak. Ha még valaki mindennap sminkel, mint én, még horrorisztikusabb a választás.
Egy tippet mindig szoktam adni, ha tanácsot kérnek, és nem kifejezetten csak drogériás fényvédő kell. A patikában kismintát kérni.
Legutóbb a bioderma fluidot adták
( pontos neve hirtelen nincs a fejemben), kombinált, felszíni vízhianyos bőrömre. Már a felvitelkor kukacosodott. Ha megvettem volna 8000Ft-ért, elhiheted nem lettem volna boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!