Sikerült esetleg valakinek hajat visszadúsítani? Bármi olyan, ami működött? 34/F
Kopaszság mellékhatásai:
soha többet nem lesz barátnôd
Ez egy veszélyes gyógyszer, kis és nagy adagban is. Én krvara szenvedek az androgén alopéciatol, már alig tudom hova fésülni, de lenyirni sem merem, akkor inkább a kötél, amúgy pár hónapja volt az öv a nyakamba ez miatt. Lehet a finasterid, vagy a dutasterid hatna valamit, de én ezt csakis kizárólag úgy merném használni ha nem lenne párkapcsolatom. A spermában válik ki ez a gyógyszer, a hüvelybe jutva mivel hormon, felszívódik, és a betegtajekoztaton ki is emelik, hogy védekezés nélkül ne létesítsen szexuális kapcsolatot, főleg ha épp családtervezes van a porondon, mivel elég csak egyszer felszívódjon a nőben, és egész életre nyomorék gyereket szülhet a világra. Családtervezes előtt legelabb 3-6 hónappal a szedését nem ajánlják.
Ezeket a mellékhatásokat komolyan kell venni, és ezeken belül szabad csak szedni úgy, hogy mást nem veszélyeztetsz vele, főleg nem a barátnőd, feleséged, szeretőd stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!