Mi a baj azzal hogyha egy fiú daueroltatja a haját?
Ugyan már, én festem a hajam és havi 1 órát kell rászánni, pedig 80 centi...van akinek ritkábban is kell festeni, mert lassabban nő a haja vagy nincs akkora eltérés az eredeti és a festett szín között. Amúgy is a kérdésben dauerről volt szó, nem biztos, hogy a kérdező valaha festeni fogja.
Aki meg homokosozik, ha elmész bárki mellett az utcán, úgysem mondod meg, hogy az neki az eredeti göndör haja vagy dauer. Főleg fiúknál, ahol kevesebben daueroltatnak, simán azt hiszik, hogy alapból olyan a haja. Meg ha nem, akkor mi van? Millió férfi festi, egyenesíti, belövi a haját és mégsem kezdi el hirtelen a fiúkat szeretni :D ellenben betojnátok, ha tudnátok, hány sztereotipikusan férfias pasi meleg.
Kérdező, szard le és daueroltass, csak arra figyelj, hogy a dauer szárít, ápold rendesen a hajad. A páromnak hosszú haja van, rendszeresen olajozza, ápolja. Ez nem férfiatlanság, hanem igényesség.
"más megkopaszodott és nincs esélye a lányoknál"
:DDD
Ahogy te tévedsz! Nagyon sokan direkt szexinek találják a kopaszokat! :)
"a dauer szárít, ápold rendesen a hajad. A páromnak hosszú haja van, rendszeresen olajozza, ápolja"
Na ugye, hogy nem csak egy óra félévente! :D
Nagyon helyesek a göndör hajú férfiak, akár természetes, akár nem.
De látod, mennyire megrémiszt egyeseket a gondolat is, hogy foglalkozzanak kicsit a külsejükkel.
Csinaljad ha neked ez tetszik biztos jol is all ^^
Engem is gondolnak biztos mindennek a bob hajammal de nem erdekel ha nekik ettol van jo napjuk hat whatever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!