Saját magadnak parkettafonás?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy másnak nagyon szépen meg tudom csinálni, de magamnak egyszerűen nem megy, pedig annyira szeretném. Tükör előtt próbálkozom. Van valaki még ebben a helyzetben? Ha be tudod fonni magadnak, elsőre sikerült, vagy bele kellett jönnöd? Esetleg valami trükk, hogy csinálhatnám?2010. okt. 24. 12:48
1/2 anonim válasza:
Én be tudom fonni magamnak, de nem tükör előtt, mert a tükör megzavar. Tükör nélkül megy, mert akkor csak csinálom érzésre, nem zavarodok össze attól, hogy minden fordítva van.
Szóval lehet, hogy neked is menni fog tükör nélkül.
De mindenképpen bele kell jönni, mondjuk ha másnak megy, akkor sztem ez sem lesz több egy-két alkalomnál, amíg ráérzel. Én még soha nem fontam más haját...
2/2 A kérdező kommentje:
Hát lehet tényleg igazad van. Tükör előtt még sosem próbáltam. Köszi :) Remélem így már sikerülni fog.
2010. okt. 24. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!