A műkörmös lámpa lebarnitja a kezem,ez normális?
Figyelt kérdés
Ez miért van?
Mit tudok csinálni,hogy ne barnuljon le a kezem?
Ha kivagom a kesztyű véget,akkor is barnul az ujjam vége nyilván :/
Meddig marad olyan a bőr?
Rendes.mintha szoliban lettem volna😅
Nagyon zavar egyébként,mivel elég feltűnő de lehet hogy csak nekem
Talán túl erős a lámpa?
Kínában vettem
#Műköröm lampa
febr. 6. 20:27
1/9 anonim válasza:
UV lámpa, szóval logikus hogy barnítja, de ez csak úgy lehetséges szerintem, hogy túl erős, vagy túl sokáig hagyod benne a kezed.
2/9 A kérdező kommentje:
2 réteg gellakkot szoktam felvinni,és 60 másodpercig lampazom :/
Műköröm zselét kicsit tovább.
268w a lampa
febr. 6. 20:34
4/9 A kérdező kommentje:
Ilyet ugyan miért találnek ki?
febr. 7. 03:41
5/9 anonim válasza:
268 Watt? Egy autó fényszórója nincs annyi, az is csak 55-60 Watt. Nem gondolnám hogy egy körmös lámpa 4-szer nagyobb teljesítményű.
6/9 Noren1989 válasza:
Adom #5 meglàtàsàt, ezek a làmpàk nem szoktak 15watt fölött lenni.
Szóval te konkrétan egy kézbarnítót üzemeltetsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos linket nem tudok beilleszteni,de ha valaki rakeres: zellia Sun s7 nail lamp,az első talált amit kidob. :/
febr. 7. 20:20
8/9 anonim válasza:
Kend le a kezed fenyvedovel, ovatosan, hogy a kormeid ne zsirozd ossze. En sokszor igy csinaltam magamnak, hogy ne roncsolodjon a borom a lampa alatt.
9/9 anonim válasza:
Egyes körmösök szoktak a vendégre kesztyűt adni, hogy ne károsodjon a bőrük. Persze ujjatlan kesztyűről van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!