Hány évesen gyantáztad / epiláltad először érzékeny részen?
Figyelt kérdés
Ki hány évesen gyantázta vagy epilálta először érzékeny testrészét? Hónaljra és intim részre gondolok főleg, ugye ezek a területek fájnak legjobban.
Előtte borotváltad vagy egyből ezzel kezdted? Miért váltottál?
febr. 5. 17:52
2/9 anonim válasza:
Hónalj 12, intim 14. Mindent gyantával kezdtem, sose borotváltam semmimet.
3/9 Metionin válasza:
20 éves korom körül volt az első és utolsó alkalom, hogy gyantát próbáltam. Intimről semmit nem szedett le, a hónaljamról a bőrt igen, a szőr ott maradt, hónapokig gyógyult. Előtte borotváltam meg azóta is.
4/9 A kérdező kommentje:
2-es: az egész intim részt gyantáztad 14 évesen?
febr. 5. 21:03
5/9 anonim válasza:
Igen, az egészet. Komfortosabb volt így számomra.
7/9 anonim válasza:
20 éves voltam, amikor először elmentem kozmetikushoz és deréktól lefelé legyantázott. Előtte borotváltam magam.
A lányom 14 évesen szólt, hogy eljönne velem a kozmetikushoz. Először a hónalját, pár alkalmat követően a többi testrészen is kérte.
8/9 A kérdező kommentje:
7es: és olyan fiatalon kibírta a teljes intim gyantát? Azért az nem semmi, irigylem a kitartását
máj. 20. 22:56
9/9 anonim válasza:
Tőle fiatalabbak is előfordulnak a kozmetikában ahová járunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!