C vitamin szérumot hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Drogériákban, pl. Rossmann, Dm? A közelben van egy Rossmann ahol be tudnám szerezni, kérdés, hogy van -e ott2024. febr. 4. 22:40
2/8 anonim válasza:
Igen, rengetegféle. Mire szeretnéd használni?
3/8 A kérdező kommentje:
2, azt olvastam jó a pattanás okozta hegekre, sötét foltokra
2024. febr. 5. 10:13
4/8 anonim válasza:
Van halványító, megelőző hatása, igen. De az ilyen folthalványításra való termékek csakis akkor működnek, ha az év 365 napján fényvédőzöl is.
Hatóanyagok még: glikolsav, retinol, Alpha-Arbutin.
Multifunkciós terméknek pedig niacinamide. Ezek mind hatnak a foltokra.
5/8 anonim válasza:
A sima c vitamin szérum nem jó pattanásos bőre, mert irritációt okoz.
Sap C vitamin származék az egyik amiről tudom,hogy jót tesz a hegeknek és a pattanásoknak.
Dm-ben kapható az elyn's lab és az almost 1.618 márkák amiknek nagyon jó a c vitamin széruma.
3 hónapon belül kell őket elhasználni, és ajánlott (de nem kötelező) hűtőben tárolni.
Reggel érdemes őket használni fényvédőzés előtt.
6/8 anonim válasza:
Én dm be vásárolom a Revox márkájút, sztem a legjobb.
7/8 anonim válasza:
Aszkorbinsav - ezt keresd, lor formában kapható, vízben oldódó 100% C-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!