Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet az, hogy az arckrém...

Hogy lehet az, hogy az arckrémek egyre rosszabbak, mégis mindenkinek egyre szebb a bőre?

Figyelt kérdés
Egy normális terméket nem találok évek óta, pedig régebben vettél egy krémet, alap, hogy volt benne fényvédő, és nem hagyott filmes réteget az arcon, és krém állaga volt, nem ilyen olcsó hatást keltő gél. Ezt a Neutrogena Hydro Boost-ot is úgy ajnározzák, kipróbáltam, nagyon rossz, géles állag, filmréteget hagy, a sodium hyaluronate felpuffasztja az arcot, csúnya lesz, és ki is száradt tőle az arcom. A többibe meg ha nincs is szilikon, mégis van benne valami, ami filmes réteget hagy, legrosszabbak meg a bio dolgok. Retinol meg ilyenek nem megoldás, mert ha abbahagyod a használatát normál állapotú lesz a bőröd, és minimum az lenne a lényege ha használod feljavítja arra az időre is, ha befejezed a használatát, tehát javít a bőrön. De mégis mindenkinek szép a bőre, mit használnak rá?
febr. 3. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk az arckrémek tényleg rosszak,én nem is használok semmit. Akkor jött rendbe a bőröm,mikor elkezdtem normálisan táplálkozni.
febr. 9. 23:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be. Neked nem jönnek be a világon egy arckrém se. Ez nem azt jelenti, hogy rosszak.
febr. 10. 00:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Találtam végül egy jó krémet, igaz 50 ezernél drágább, de egy évig kitart nekem az adagja, úgy megéri.
febr. 10. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!