Hogyan válasszak hajfestéket, miután már nem szeretném fodrásszal festetni?
Eddig fodrász festette a hajam ammóniamentes hajfestékkel, de nem tudok 3 hetente annyi pénzt kiadni festésre, ezért itthon szeretném magamnak.
Őszülök, az eredeti hajszínemre festette mindig.
- Elég csak a tövét kennem, vagy a teljes hajamat kellene befestenem?
A fodrász megsértődött rám, amiért elveszített velem egy vendéget, nem is akarom tőle megkérdezni.
Szerintem is fodrászkellékes.
Ha mázlid van, amúgy segít az eladó (egészséges szkepticizmussal fogadd a tanácsát, van, amelyikük ki van képezve és van, amelyik nincs). Ősztakarásra és én saját színmélyésgeddel azonos "nullás végűt" próbálnék, ez egy natúr szín, ehhez lehet harmad vagy fele arányban keverni valamilyen árnyalatot, pl.
7/0 natúr sötétszőke szerűség (bármelyik márkánál a 0 a natúr)
7/1 hamvas sötétszőke (általában, de nem feltétlen minden márkánál az 1-es a hamvas)
Ahhoz kell neked a szakértői tanács, hogy hogy találod el a saját színárnyalatod.
Ha a saját színednél maradsz, ne fesd újra a hajhosszt, felesleges stresszelni a hajat, ha jó úgy a színe, ahogy van. Én csak akkor, ha a vége kezd kifakulni, a festés végén, lemosásnál vízzel felhabosítom a festéket, ami a tövén van, és végighúzom ezt a nedves habot a hajhosszon, 1-2 percet van rajta. így kap egy kis színegységesítést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!