Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » X-tenso tapasztalatok göndör...

X-tenso tapasztalatok göndör hajúak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tényleges tapasztalatok érdekelnek, hogy valóban "nyílegyenes", nem lesz-e töredezett, szálkás a haj, stb.?

Köszön szépen előre is :-)

2010. okt. 23. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Magától a terméktől nem lesz semmi baja a hajadnak, viszont ezt nem úgy kell elképzelni, hogy te megmosod, és megszárad magától olyan egyenesre, mint aki alapból úgy született...

Én hajszárító közben fésülni szoktam, már így nagyon egyenes, vagy pedig körkefével.

Vasalni is szoktam, mert akkor még szebb, de vasalni nagyon ritkán kell, mert bírja addig, ameddig meg nem mosod a hajad. Tehát ugyanúgy kell foglalkoznod vele, csak kb 5-10perc alatt kivasalod nyílegyenesre. Nem is kell neki magas hőfok. Amit a legjobban szeretek, hogy a pára meg köd nem teszi tönkre!

Úgyhogy ha nagyon egyenes akarsz lenni, és belekalkulálod, hogy azért kicsit így is foglalkoznod kell majd vele, akkor nagyon ajánlom.

2010. okt. 24. 10:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Jah és jól gondold meg, mert ez addig tart, ameddig le nem nő...

Tehát ha te 3hónap után azt mondod, hogy inkább göndör akarsz lenni, akkor az nem fog olyan simán menni, vagyis akkor diffúzoroznod kell majd mindig.

2010. okt. 24. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!