WU2 samponról mik a vélemények, tapasztalatok? tömegsampon vagy valamelyest minőségi?
Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 16:46
2/10 A kérdező kommentje:
1#es 😲 !!!
2024. jan. 29. 18:35
3/10 anonim válasza:
Nem valami jó. Anno használtam, rendben tartotta kis tiniként a nagyon zsírosodó hajam, de ha jól emlékszem főleg buborékfújót szerettem belőle csinálni 😂
Ha minőséget akarsz akkor ne ezt válaszd.
4/10 anonim válasza:
Mi régen felmostunk vele, ez mindent elárul róla
5/10 anonim válasza:
Anno, amikor meg lovagoltam, a lovakat ezzel mostuk :D
6/10 A kérdező kommentje:
5 🤣
2024. jan. 29. 19:22
7/10 anonim válasza:
Mosogatószer. Borzasztóan erős zsíroldó összetevők vannak benne.
(tanácsadó)
8/10 anonim válasza:
Tiniként használtam ahogy a 2. válaszoló írta. Annó még el ment, nem nagyon foglalkoztam vele mivel mosom a hajam, de ha szép hajat akarsz nem ajánlom.
9/10 anonim válasza:
Valóban fényessé teszi a hajat, de valamiért ragacsossá is. Viszont az illata nosztalgiát ébreszt bennem. 😅 Szerintem is válassz mást.
10/10 anonim válasza:
Én több tíz éve ezt használom. Nekem nagyon megfelel.
Nincs benne semmi, csak ma sampon. Semmi haj utánkezelés, ápolás.
De teszi a dolgát, amire vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!