Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rendbe fog még jönni valaha a...

Rendbe fog még jönni valaha a hajam?

Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelőtt lefogytam 46 kg-ot és a hajam eléggé megsínylette. Derékig érő dús, göndör gyönyörű hajam volt, de sajnos a fogyás következtében több mint a háromnegyede kihullott illetve eltört. Tavaly ilyenkor már az államig ért és összefogni sem bírtam, mert kiesett belőle a hajgumi, alig volt hajam! Sűrűsége 0 volt. Azóta már híztam 10 kg, normálisan étkezem és hála istennek találtam egy nagyon jó fodrászt akivel már 4 alkalommal hajkezelést végeztünk a hajamon. Sokan mondják, hogy rengeteget dúsúlt és nőtt már, valamennyire én is látom, de hát na... Szerintetek lesz még olyan a hajam, mint régen volt? Vagy már ne is reménykedjek? :(
jan. 29. 01:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Hasonlo tortent velem, nekem kb 3 ev kellett, hogy viszonylag eltudjam fogadni.

Meg mindig csunya. Neha azt erzem sohasem lesz az igazi. Neha le akarom borotvalni az egeszet, es ujra kezdeni, hatha ugy szebb lesz.

Most egy fel parokat rendeltem, hogy legalabb a felso reteg minosege szebbnek tunjon.

Rengeteg hajam van, es szepen no - de a minosege valami eszmeletlen csunya ebben a pillanatban, nem akarok panaszkodni, mert tudom milyen az, amikor hullik, igy orulok annak, ami van.

Szoval ne add fel, de szerintem ez egy nagyon hosszu harc lesz. :(

jan. 29. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A haj előbb-utóbb vissza áll eredeti állapotára, de lehet, hogy rá kell segíteni. Vannak különböző oxigénes kezelések, amik ugyan nem olcsók, de egy próbát megér. Vagy próbálj hajvitamint szedni kúraszerűen, és használj olyan természetes összetevőkből álló samponokat, amik nem teszik tönkre a hajadat és elősegítik a helyreállítását. Itt is van pár jó termék: [link] Ezek mind biztonsággal használhatók. Bár szintén nem túl olcsók, de ez tényleg megbízható.
jan. 29. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne add fel, végülis a genetikádban van a szép haj hisz előtte is olyan volt, belsőleg kell rásegítened, ajánlom a kollagén port napi 20 g + vitaminok, kollagénből ne tablettát vegyél mert abban kb egy lepkefingnyi hatóanyag van, és sok-sok víz napi 2-3 liter
jan. 29. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és 3 as vagyok figyelj oda a tudatos hajápolásra óvatosan fésüld főleg amikor vizes hisz akkor a legsérülékenyebb a haj,mindig lentről felfele és rendszeresen hajolajozd este pedig laza fonattal aludj, kerüld a szoros hajviseleteket,copfokat azok nem tesznek jót a hajhagymának és kopaszodáshoz vezet még fiatalon is amit még tudok ajánlani az a klórszűrős zuhanyrózsa fej, a kemény víz nagyon szárítja a hajat és attól megint csak hullani törni fog
jan. 29. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!