Férfi tusfürdő jó női hajra?
Ma néztem egy live-ot ahol egy csajszi mondta, hogy férfi tusfürdőt használ a hajára.
Már a tusfürdő is fura számomra, de az hogy férfi méginkább.
Viszont tény, hogy a haja tényleg szép és fényes volt.
Azt tudom, hogy a férfiaknak van 3in1 sampon, tusfürdő meg balzsam.
De nekem nem jutna eszembe férfi tusfürdővel hajat mosni.
Próbálta már valaki?
Egyszer női tusfürdővel mostam hajat. Elutazunk a családdal és semmi más nem volt nálam. Olyan rossz állapotban még sosem volt a hajam... Durva volt tapintásra és még zsíros is maradt.
A férjemnek 3in1 tusfürdője van itthon, de az én samponom használja. :)
Próbáld ki egyszer. Ha nem tetszik max újra mosol hajat. :)
Női tusfürdővel nem mosnék én sem mert azt tudom, hogy nagyon kócol.
1x véletlen sampon helyett nyomtam az egyikből de a férfi nem tudom mit tud
Amire azt mondják hogy mindenre jó, az általában semmire sem jó.
Tusfürdővel inkább ne moss hajat.
Szerintem az alapvető tanultakat/biológiát nem kellene felrúgni, mert egy influenszer valamit mond.
Alapvető tény, hogy a tusfürdőt testre találták ki, és annak a ph-jához igazítottak.
A fejbőr és a test többi részén lévő bőr más vastagságú, más ph értékkel rendelkezik, ez által más termék/ szer használatát igényli, magáról a hajról már nem is beszélve.
Még a 2in1 termék, ami megpróbál középutat jelenteni sem feltétlenül jó.
A másik része a dolognak hogy ezek az emberek azok, akik 2 hetente más termékcsaládot használnak, és más terméket/ praktikát alkalmaznak, aminek persze természetesen a teljesen elkötelezett hívei. Reklám... Reklám... Reklám...
Ne legyél dinak és ne dőlj be mindennek amit mondanak/mutatnak, miközben valószínűleg az ő esetében is hajápolók egész sora van a fürdőszobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!