Hogyan lehet tépett frizurát csinálni?
ht... a fodrász az tépőfésűvel megtudja csinálni
de ha otthon akarod akkor borotva...
mást nem tudok ajánlani
Ne borotvát :D Nekem egyszer azzal csinálta bnőm, de nem lett a legjobb :D Inkább youtubeon keress videókat, amúgy annyi a lényeg, h egy éles olló kell, különben széttöredezik a hajad, és függőlegesen pl. belevágogatz, meg rétegeket vágsz meg:D Nehéz elmagyarázni, youtube-on keress inkább videókat!:)
De miért nem mész fodrászhoz? :)
2. válaszoló vagyok.. ( a borotvás)
na, én is úgy jártam.. a fodrász úgy el ba*zta, hogy én oda többet nem megyek. :D
Na, és akkor a barátnőm megtépte nekem borotvával.. Olyan királyul megcsinálta, hogy mindenki dicsérte. Pedig csak 14 éves a csaj ;)
"inkább én b*sszam el magamnak" én is kb. ezért vágom sajátkezűleg :DD de amúgy legegyszerűbb, ha egy hosszú tincsen próbálkozol először, max ha nagyon elrontod, levágod és be tudod fésülni a többi közé :)
(2*youtube-os válaszoló vagyok)
nekünk van itthon tépő olló. szerintem, ha elmész egy fordrászkellékesbe, akkor fogsz kapni. Nagyon jó!! Olyan vastag haj szokott a mostóban maradni, sokkal lazább jobb fazonú a hajam, mégsem látszik feltűnően, csak bele nyisszangatsz.
Így minden vágásnál fele annyit vágsz, mint amennyit egy normál ollóval vágnál. Bátran használd, majd úgyis meglátod, milyen keveset szed ki egy nyisszantás.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!