Paletta Color Sampoo színező diószőke (7 végű) árnyalatából újra szőke haj?
Figyelt kérdés
Szőkére szívott hajamra kentem két hete, mert szőkésbarnát akartam, de ez egy meleg vörös haj most a fejemben, (barnás vörös, nem kékes vörös). Amúgy is meleg tónusú világosbarna a hajam, bőröm, minden meleg rajtam, ezért nem rettenet a zöld szememhez, de vissza akarom kapni a szőke hajam. Mivel szívhatnám le ezt a színt, hogy se zöld se narancssárga ne legyen?#Vissaszőkítés
jan. 25. 17:19
1/2 A kérdező kommentje:
Fejemen, nem fejemben...
jan. 25. 17:20
2/2 anonim válasza:
Hát mivel szőkített hajra tetted esélyes hogy magától le fogja dobni viszonylag rövid idő alatt így én első körben nem szőkíteném újra. Mosd gyakrabban erős samponnal pl head & shoulders, próbáld ki a c-vitaminos pakolást (c-vitamin por + sampon keveréke 1 órára). Ha pár hónap múlva sem akar mozdulni akkor fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!