Valaki felvilágosítana? És mit használjak ha "be akarom lőni" a rövidebb hajamat?
A zselé és a wax között annyia a különbség, hogy a zselé fényes. Tehát szerintem jobban meglátszik, mint a wax, de tartósabb és ha ügyesen teszel a hajadra nem is látszikannyira. (:
A hajlakkal "lestabilizálod" a frizurád. Beállítod, fújsz egy keveset és megmarad tovább jóesetben.
Zselét én úgyszoktam, hogy egy borsónyit teszek az ujjbegyemre, összedörzsölöm az ujjaimon és így túrok bele a hajamba.
El vagytok tévedve...
Kedves Kérdező, a wax és a zselé között az a különbség, hogy a zselé pár másodperc alatt megdermed, miután felkened, és utána már nem tudod formázni a hajad vele.
Ellenben a wax nem keményedik meg, hanem ugyanolyan állagú marad - egyrészt így kevésbé kellemetlen érzetet nyújt, kevésbé belőtt a hatása, és előnye, hogy a nap folyamán még később is tudsz igazítani a frizurádon újabb adag használata nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!