Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hővédők valóban használnak...

A hővédők valóban használnak valamit?

Figyelt kérdés
Mostanában még hullámosabb lett a hajam, ezért egyre többször vasalom. Olaplex hővédőt használok a hajamra, amit jó bőven be is fújok vele, azonban ugyan úgy károsodik a hajam. Csak egyszer húzom végig a vasalót közepes fokozaton, (három fokozatos) és most egy hónap után már látszik hogy kicsit megsínylette a hajam. Érnek egyáltalán valamit ezek a hővédők, vagy az én hajammal van baj? Vagy esetleg tud valaki valami jó hővédőt ami valóban ér valamit? Annyit kipróbáltam már, a legolcsóbb Beleástól a legdrágábbig. Előre is köszi!

jan. 24. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:
38%
Igen, de nem a végsőkig. Jobb mintha nem használnál semmit de ha nagyon sokat vasalod így is töredezni fog. Attól függ milyen árkategóriában keresel, drágából colorwow dream coat, olcsóbbakból tresemmé keratin smooth vált be nekem
jan. 24. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:
67%
Az összetétele alapján víz és egy kis alkohol van bennük. Tehát ha megnedvesíted a hajad, pontosan ugyanazt a hatást éred el.
jan. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!