Mellemem a csíkokat el lehet tüntetni?
Figyelt kérdés
a melleimem csúnya csíkok vannak.Hogy lehetneh eltüntetni?Mintha kis repedezések lenének rajta.2009. jan. 4. 01:42
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg striák. Ezek nem fognak eltűnni, talán halványodni. De ne zavarjon, sok nőnek vannak. Lehet kapni rá halványító krémeket, de én még nem találkoztam olyannal ami érne is valamit, viszont jó drágák.
3/7 anonim válasza:
napozas, szolarium segit.
hirtelen nottel.
4/7 anonim válasza:
A napozás és a szoli nem segít, hisz leégsz, de ott ahol a csíkok vannak, ott nem, ott fehér marad a bőr és úgy még jobban feltünő! Sajnos nekem is csíkos, és nem tudok vele mit csinálni!
5/7 anonim válasza:
Nyugi, ezt egy pasi sem fogja zokon venni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. jan. 4. 12:05
7/7 anonim válasza:
Nekem a szoli bebarnította őket!És nem égtem le...Szépen bebarnultak a combomon és a fenekemen is!A krémek semmit nem érnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!