Újdonsült anyuka vagyok,28 éves. Gáz, ha a hosszú hajamat tüsire lenyírom?
Szerintem közhelyesen tipikus és tipikusan közhelyes, ha valaki pont szülés után vágatja le a haját rövidre.
Elárulnád, hogy miért pont most akarod?
Igen, ez az általános, hogy a nők szülés után vágatják rövidre a hajukat, sokan meg sem növesztik utána sem. Biztos valamennyire közrejátszik az is, hogy ilyenkor általában jobban hullik a haj a hormonális változások miatt. Én abszolút hosszú haj párti vagyok, de ha mindenképpen le szeretnéd vágatni, akkor valami formája legyen, ne az egész tüsi. Nekem pl. arról mindig a fogyatékosok jutnak eszembe és teljesen nőietlen.
Ezek jók szerintem.
Valahogy ez elég jellemző, hogy szülés után nem sokkal a nők rövidre vágják a hajukat. Hogy miért, azt nem is tudom igazán. Talán ezzel is megkönnyítik az életüket, mert kevesebb időt kell szentelni így saját magukra.
De én úgy tudom, hogy a pasik többsége nagyon nem szereti a rövid hajat, és nem rajong az ötletért, hogy az asszonykájuk rövidre nyírassa a szép hosszú fürtöket.
Persze ha ez a te vágyad, akkor hajrá, de tényleg nem árt megkérdeznek a férjed véleményét is. Már csak azért is, hogy ne sokkolja a változás. :)
Wow, kösz a képeket, jól néznek ki, de ezeket még bonyolultabb karbantartani, mint a hosszú hajat... :)
Igen, eléggé hullik, meg a baba is mindig bekapja. Meg régi álom, ami tegnap, amikor a férjem haját nyírtam, felszínre került. Milyen jó lenne a hajvágóval beleszántani a saját hajamba... :) :) :) De valóban, a férjem sem rajong az ötletért, úgyhogy majd meglátjuk...
Szerintem nyugodtan vágasd le, ha a férjed nem vétózza meg. Rövid haj is lehet szép, nőies és meg fog nőni!
21l
Kedves Újdonsült anyuka!
Ha még hosszú a hajad és aktuális lenne a hajvágás, küldj priviben egy elérhetőséget, volna egy javaslatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!