Mukorom allergia ellen mit lehet csinalni?
Figyelt kérdés
Allergias vagyok a mukoromre, es teljesen kiuteses lett tole a kormom. Regen is volt mukormom es most is, es kiuteses volt mindket alkalommal, csak azert lett ujra mert nem voltam biztos abban, hogy a mukoromre vagyok allergias, de arra. Elmult elosszor par nap eltelteltevel, sot akkor rajta is hagytam a mukoromot, most levan szedve, hetfon epitettem es meg mindig/ egyre jobban kiutesesek az ujjaim. Ez ellen mit lehet tenni?jan. 20. 14:12
2/5 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz, ha mindenképpen szeretnél műkörmög akkor használj más típusú anyagot.
3/5 anonim válasza:
Ignorálni a műkörmöket és a természetes körmöd előnyben részesíteni.
4/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz, kérj allergia tesztet műköröm alapanyagokra (egy labor csinál ilyet pesten), aztán ha kiderült, melyik összetevő a gond, keress olyan anyagot, amiben nincs.
Vagy ez, vagy elhagyod teljesen az egészet.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valamit te csinálsz rosszul? (Csak ha mindkét alkalommal te csináltad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!