A hosszú, fenékig vagy az alá érő haj minden alkatot összenyom?
Figyelt kérdés
Jelenleg mell alá, hátul hátközépig érő hajam van, rendszeresen vágom a végét, hogy egészségesen tartsam és megmaradjak ennél a hossznál. Most azonban elgondolkoztam azon, hogy meg kéne növeszteni, mert szép.
Csak én még nem láttam olyat, hogy ne nyomott valaki volna össze a fenékig érő haj. Én elég magas vagyok (176cm), így is meglenne ez az effektus ?
jan. 20. 08:28
1/5 anonim válasza:
Nem, szerintem a hajadtól ugyanakkora magasnak vagy alacsonynak tûnsz ami vagy,
Max ha nagyon pici valaki, hosszú hajjal az ilyen Counsin It effektus, de egyébként nem számít.
2/5 anonim válasza:
Én olyat láttam, hogy a fejét “nyomta össze” sokaknak, tehát ilyen aránytalanul kicsiknek tűnt az arcuk a hosszú hajtól és hülyén nézett ki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem senkit nem nyom össze a hosszú haj.
4/5 Metionin válasza:
Szerintem sem nyom össze. Volt már állig érő hajam és nagyon hosszú is, amíg megnőtt, a 2 közti is, jelenleg is hosszú de ugyanolyan magasságúnak nézek/néztem ki mindegyikkel.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy ez csak én vagyok, de sokszor olyan amorfnak tartom a hosszú hajat. (Nagyon hosszút). Mármint maga a haj gyönyörű tud lenni, én is ezért gondolkozom, hogy megnövesztem, csak az összkép sokszor rossz, hiába gyönyörű a haj.
jan. 20. 21:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!