Milyen termékeket ajánlotok?
Kovid óta nem tudom helyrehozni a hajamat. Eddig hosszú dús hajam volt, most alig ér a vállam alá és elég „gyér". Ezen kívül borzasztó gyorsan zsírosodik, amikor megmosom akkor szó szerint ketté lehetne tépni mert „szakad?" Nem tudom jobban leírni és olyan száraz tapintása van. Ráadásul nagyon gyorsan gubancokodik is pedig mindig kifésülöm naponta többször is, mert nem tudom elviselni ha gubancos. Tudnátok ajánlani valamilyen terméket? Az is jó ha ilyen termék csomagot mondtok. Mindenképpen szeretnék venni valami jó minőségű sampont/balzsamot/pakolást esetleg még valamit ami kicsit segít a hajam állapotán.
A hajamról röviden annyit, hogy szőke voltam, majd elkezdtett bebarnulni. Festve van és néhanapján vasalva is, de nem sűrűn.
Köszönöm a segítséget. :)))
Az elsőnek annyiban igaza van, hogy ami része töredezik, az már nem fog újra összeállni, csak még feljebb menni. Szóval az első és legfontosabb, hogy levágass belőle annyit, amennyi ebben az állapotban van.
Vitaminhiány (pl vas) miatt is hullhat, érdemes lenne csináltatnod egy vizsgálatot.
Gondolom gyakran mosol hajat, ezért szulfátmentes sampont használj, mellé kéne még a szárazság miatt balzsam (KIZÁRÓLAG A HAJHOSSZRA ÉS VÉGRE!!), illetve olaj.
Nekem teljesen egészséges a hajam, viszont típusából adódóan nagyon gubancolódik, ezért használok rá fésülést könnyítő sprét, ezt neked is javasolnám, ugyanis a sok fésülés sem tesz jót a hajnak, főleg ha már eleve rossz állapotban van.
A festést és a vasalást hagyd el, nagyon roncsolják a hajat.
Illetve nem tudom szoktad-e szárítani, de az is rossz ha nem teszed, és vizes hajjal fekszel le, de ha nem jól szárítod, az is rossz a hő miatt.
Mosd meg a hajad, törölközővel ÓVATOSAN TAPOGASD VÉGIG, hogy már csak nedves legyen, és utána kb 15 centire eltartva a fejedtől, alacsony fokozaton szárítsd meg.
Egyébként úgy aludj, hogy egy nagyon laza fonásban legyen a hajad. Szoktak javasolni selyempárnát, elvileg ez is nagyon jó, de erről nem tudok nyilatkozni, és ugyanez a helyzet a különféle hajmaszkokkal illetve pakolásokkal is.
Küldök neked privátban konkrét termékeket, amik nekem beváltak
Fodrásszal is konzultálhatnál amúgy, egy szakember mégis csak többet tudna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!