Lányok, van itt aki próbálta az arc borotválást?
Figyelt kérdés
Rengeteg videó van róla TikTokon, hogy nők ezt teszik, leborotválják a pihe szőrt. (Mert eltávolítja az elhalt hámsejteket is, stb.) De nem nő utána erősebb szőr, ami már nem csak kis pihe?jan. 13. 14:34
1/7 anonim válasza:
Néha szoktam, nem nő utána erősebb szőr, ez egy régi tévhit. Lábon is csak először tűnik erősebbnek, mivel a leborotvált szőr vége tompa, nem elvékonyodott, de arcon eleve nem olyan szőr nő ugye, mint lábon, tehát gyakorlatilag észre sem vehető, mikor nő vissza.
2/7 anonim válasza:
Ja próbáltam. Ha party sminket csinálsz, akk sokat segít, szebben megy fel az alapozó.
Nem, nem lett sötétebb vagy durvább a pihe.
Alapból az államon meg az ajkamon is ezzel szedem le azt a pár szálat, meg a szemöldököm is ezzel igazítom.
3/7 anonim válasza:
Rendszeresen csinálom évek óta és nem erősebb. Selymesebb a bőröm, a szérumok "jobban hatnak". (Nincs az útjukban a szőr, közvetlen a bőre kerülnek.)
Ne hámlassz közvetlen utána.
4/7 anonim válasza:
amikor a fény már megcsillan rajta leborotválom de en sem tapasztaltam erosodest
5/7 anonim válasza:
25-30 felett normális, hogy lesz egy pár szál az álladon meg az ajkad felett, de ez csak úgy magától, hormonálisan
6/7 anonim válasza:
Én is leborotválom évek óta mert mindenféle gyantától kipattogok, nekem túl erős alapjáraton sem csak sötét a bőröm meg fehér így nagyon látszik. Nem lett erősebb, nem lesz szúrós se ahogy nő. Általában 2, maximum 3 hetente szedem le és még akkor is alig érezni ha végigsimítom az arcom. Csak akkor már ha rásüt a fény látszik így muszáj. Amúgy hónapok kellenének hogy "alapállapotba" visszanőjön.
7/7 anonim válasza:
Eleinte csak néha,viszont most már rendszeresen borotválom,igaz nem túl gyakran.Nem erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!