A Notino eredeti dolgokat árul?
Eredetit árulnak.
Egyszer rendeltem onnan egy Britney Fantasy parfümöt. Lutri volt, hogy fog-e tetszeni, mivel még sose próbáltam. Nagyon bejött. Már legutóbb máshonnan rendeltem, ahol olcsóbb volt és ugyanaz az illat volt, mint amit a Notino-n rendeltem először.
Nem gondolnám, hogy hamisított cuccokat árulnak. Én rendszeresen vásárolok tőlük, és sosem volt még gondom semmivel.
Szerintem sok csalódás abból fakad (bárhonnan is vásárol az ember), hogy elhiszi, hogy valahol feleannyiért megkap bármit, mint a többi üzletben. Na akkor lehet beleszaladni gondolom ha nem is hamis, de parfüm esetében különböző töménységűbe. A Notinonál pont van külön kategória a parfümök között is, hogy EDT, EDP, vagy EDC. Ezekkel érdemes tisztában lenni amúgy is.
Évek óta többször rendeltem már onnan, soha nem volt még gond. Legalábbis nekem nem tűnt fel semmi.
Bár nem minden ott a legolcsóbb, akciókban, meg ingyenes szállítással ki lehet fogni jó árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!