Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leghatásosabb pórus összehúzó...

Leghatásosabb pórus összehúzó szérum,krém?

Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 22:54
 1/9 Metionin ***** válasza:
Nekem a niacinamid és az azelainsav segített sokat ilyen dolgokon.
2024. jan. 11. 21:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

És ezeket hol lehet venni?

2024. jan. 11. 21:55
 3/9 Metionin ***** válasza:
Van sokféle márkából, a DM-ben is lehet venni de rendelősek is vannak. Krémmánián írd be a keresőbe, sokat segítenek a vélemények ha még először veszel ilyesmit. Én amit eddig próbáltam: Balea, Ordinary, G&G, Revox és végül a Revox volt, ami nekem ár-érték arányban legjobb volt.
2024. jan. 12. 11:52
 4/9 A kérdező kommentje:

És mindennap lehet használni?

És köszönöm szépen a segítséged!!!

2024. jan. 12. 20:30
 5/9 Metionin ***** válasza:
Igen, én úgy szoktam, hogy egyik reggel niacinamid, másik reggel egy stress less nevű szérum, este pedig egyik nap hámlasztó, másik nap azelainsav. Mivel a hámlasztómban is van niacinamid, azt úgy használom, hogy ne essen egy napra, szóval úgy jön ki, hogy niás napokon azelain van este. Rá sima Isanás hidratálókrémet kenek.
2024. jan. 12. 21:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Sokat segített a válaszod, köszönöm :)

Most néztem nekem van itthon hyaluron szérumom , azt is használhatom ezzel együtt? Vagy azt mikor érdemes fel kenni az arcomra?

2024. jan. 12. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:

A leghatásosabb, ha tisztán tartod a pórusokat.

Érdemes olajos lemosót használni este, majd azt lemosni egy vízbázisú lemosóval (olvass utána a dupla arctisztításnak).

Heti 1x 2x használj szalicilsavas szérumot, vagy maszkot (pl: the ordinary salicil 2% mask).

A niacinamid tényleg jó lehet, mert segít a faggyútermelés normalizálásában, tehát a pórus tisztántartásához is hozzájárul. Ami még szintén erős ebben, az az azelainsav - az is képes tisztán tartani a pórusokat azzal, hogy segíti a sejtosztódást a pórusok belsejében is. Más elven működnek, ezért be lehet vezetni mindkettőt, de csak lassan ajánlom. Teljen el a 2 termék bevezetése között 2 hét. Így, ha valamelyik nem válik be, és rontana a helyzeten, tudni fogod, hogy melyik a ludas.

2024. jan. 13. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia. Az előzők már jól leírták, ehhez nem tudok hozzáfűzni. A hyaluron mehet bármikor, nem számít, viszont arra figyelj, hogy csakis nedves bőrre. Ha száraz bőrre teszed, akkor szárítja a bőröd. Amúgy a HA is tud segíteni a pórusok méretében, hiszen egy hidratált bőr pufibb és ettől kisebbek a pórusok.
2024. jan. 14. 00:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! :) köszönöm a Te válaszodat is
2024. jan. 14. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!