Milyen komolyabb krémet tudtok ajánlani pattanásos bőrre? Az ár nem lényeg. Próbáltam sokféle bőrradírt stb, de nem használtak.
A krémek csak tüneti kezelés, és leginkább azért hatástalanok, mert az ok, amitől pattanásos vagy, nem szűnik meg. Legnagyobbrészt mindig az étrendben van a hiba. Talán túl sokat viszel be ezekből: csoki, cukros üdítők, vörös hús, alkohol, olajos magok, zsíros "magyaros" ételek, gyorséttermi kaják stb stb. Próbáld megváltoztatni akár egy-két hétig is próbából az étrendet, és meg fogsz lepődni. A húsevés ne legyen mindennapos, és legyen hal és csirkemell főleg, minden nap egyél egy almát, rengeteg rostos ételt (bármilyen főzelék, reszelt répa/cékla, zabkása), nem fogyókúra, csak diéta. Tegyél egy próbát.
Amúgy a pattanásokra este tegyél egy-egy pötty betadint, másnap reggel meg jól mosd le.
a szalicilsavat ajánlanám:) gyógysztárban szerintem tudsz venni:)
remélem segítettem:)
Én azt halottam hogy a szoli is eltünteti...:)
Próbáld ki szerintem,barna is leszel meg eltüntetheti is a pattanásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!