Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen komolyabb krémet...

Milyen komolyabb krémet tudtok ajánlani pattanásos bőrre? Az ár nem lényeg. Próbáltam sokféle bőrradírt stb, de nem használtak.

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:

A krémek csak tüneti kezelés, és leginkább azért hatástalanok, mert az ok, amitől pattanásos vagy, nem szűnik meg. Legnagyobbrészt mindig az étrendben van a hiba. Talán túl sokat viszel be ezekből: csoki, cukros üdítők, vörös hús, alkohol, olajos magok, zsíros "magyaros" ételek, gyorséttermi kaják stb stb. Próbáld megváltoztatni akár egy-két hétig is próbából az étrendet, és meg fogsz lepődni. A húsevés ne legyen mindennapos, és legyen hal és csirkemell főleg, minden nap egyél egy almát, rengeteg rostos ételt (bármilyen főzelék, reszelt répa/cékla, zabkása), nem fogyókúra, csak diéta. Tegyél egy próbát.

Amúgy a pattanásokra este tegyél egy-egy pötty betadint, másnap reggel meg jól mosd le.

2010. okt. 22. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább tisztítsa ki kozmetikus alaposan, utána kezdj el szoliba járni hetente egyszer.
2010. okt. 22. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz nem tudnál elmenni? Engem megvizsgált (igazából csak megnézett és megkérdezte, hogy mi a panaszom), és felírt 2 krémet, amik szinte teljesen elmulasztották a pattanásaimat. Egy próbát érdemes lenne tenni, ráadásul ezek a krémek nem is drágák, 1000-2000 Ft közöttiek.
2010. okt. 22. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

a szalicilsavat ajánlanám:) gyógysztárban szerintem tudsz venni:)

remélem segítettem:)

2010. okt. 23. 00:29
 5/7 anonim válasza:
Isotrexyn.Bőrgyógyász írja fel,de ha van egy jó fej háziorvosod,vele is felírathatod.A lényeg,hogy vényköteles.
2010. okt. 23. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:
szalicilsavas oldat, amit már fentebb is említettek. nem drága, és iszonyat nagy segítség.
2010. okt. 23. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azt halottam hogy a szoli is eltünteti...:)

Próbáld ki szerintem,barna is leszel meg eltüntetheti is a pattanásokat...

2010. okt. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!