Hogyan lehet a sötét barna hajból 1-2 árnyalattal világosabb barna?
Előre is bocsánat minden fodrásztól, aki a tudatlanságomtól a fejét fogja.:D
Pár éve befestettem a hajamat nagyon sötét barnára. Alapvetően tetszik a szín, de amikor rásüt a nap van egy kis feketés beütése és jobban tetszene ha picit ilyen vörösesebb lenne, amikor rásüt a nap.
Szóval tényleg csak 1-2 árnyalattal szeretnék világosabbat.
A hajam egyébként nem túl egészséges eléggé törik a vége, de igyekszem ápolni minél jobban és a hajvasalást is redukálni.
Ha jól sejtem ehhez az eredményhez, hogy világosabb legyen a hajam szőkíteni kell, ami nem tenne jót nyílván az alapból károsodott hajamnak.:(
Ilyenkor ha 1 árnyalatot szeretnék világosítani, elég csak 1 kör szőkítés? Mi ennek a menete?
Plusz ha nagyon elkezdek odafigyelni mégjobban a hajápolásra, akkor megakadályozhatom hogy teljesen tönkremenjen a hajam, egy esetleges szőkítéstől?
Ha csak az árnyalatán szeretnél változtatni (hogy a napfényben vörösesen csillogjon) akkor szerintem bőven elég ha ráfestesz egy vörösebb pirosasabb árnyalattal.
Hajat ami festve lett, nagyon nehéz szőkíteni, és akármennyire ápolod a hajadat, nem tudsz a károsodás ellen tenni. Léteznek bleach bath-ek, ahol 1-1 arányban keversz sampont és szőkítő keveréket (por+peroxid), és "hajat mosol vele", az 1 árnyalattal tudja világosítani, de még ott is garantált, hogy szárazabb és kicsit sprődebb lesz.
Egy sima kör szőkítés elképesztően káros lenne a hajadra nézve, illetve egy elég ronda hajszínt eredményezne, konkrétan egy narancssárga barnás valamit, arra még mindenképpen rá kellene festeni, ami csak plusz rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!