Mi a véleményetek a festett hajú férfiakról, kék, zöld , lila satöbbi színekkel?
Figyelt kérdés
Vagyis aki festi de nem természetes színre..jan. 2. 16:57
1/6 anonim válasza:
Feltehetöen nem begyepesedett valakik. De ettöl eltekintve nem igazán érdekel, magánügye
2/6 anonim válasza:
Én minden természetellenesre festett hajszínű emberről azt gondolom, hogy mentális beteg, esetleg hogy komoly hajlama van rá/memtálisan labilis.
3/6 Metionin válasza:
Semmi, magánügyük. Nekem is színes a hajam, mert az tetszik. Ha meglátok másvalakit színes hajjal, tökmindegy, hogy milyen nemű, ugyanarra gondolok, hogy bizonyára az tetszik neki.
4/6 anonim válasza:
Nekem szőke és lila. Semmitse gondolok. 43 N
5/6 anonim válasza:
Semmi. Megkérdezném tőle, hogy milyen gyakran kell újrafestenie.
6/6 anonim válasza:
Elég siralmas, hoyg ma, a 21. században vannak még olyanok, akik fennakadnak egy hajfestés tényén - öket vissza kellene küldeni a középkorba, ahová értelmileg valók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!