Lányok, most hogy elment még egy év, kinek volt 2023-ban drasztikus hajvágása??
Figyelt kérdés
jan. 1. 08:11
11/23 anonim válasza:
Nekem mar par eve tüsi a hajam, de ami valtozott hogy eddig ket hetente jartam a fodraszhoz nyiratkozni, es karacsonyra paromtol hajnyirot kertem es mostmar en nyirom magamnak hetente. Vasarnap esti program minden heten: megnyirom magam 🤣. Meg csak egy hosszra tudom letolni, de akarok fokozatot is bele, kitanulom😀
12/23 anonim válasza:
Esküvő után rövidre vágattam. Jó rövidre.
14/23 anonim válasza:
Hátközépig érőről vágattam le a hajamat ilyen rövidre: [link]
A színe is ilyenre van festve, de már akkor is ilyen színűre festettem, amikor még hosszú volt a hajam. 1 éve vágattam le, és azóta is ugyanilyenre vágatom és festetem. 3-4 hetente járok fodrászhoz.
Nagyon szeretem így, nem akarom visszanöveszteni.
15/23 anonim válasza:
14-es nekem is volt ilyesmi kb fel evig, szerettem nagyon csak rövidebbre akartam, nekem ez mar tul “hosszu” :P
17/23 anonim válasza:
15os vagyok, most 3 millisre nyirtam, par hete ilyen, ez jo télre, aztan majd ha megunom meg jön a nyár, sztem nullasra nyirom
18/23 anonim válasza:
15ös szerintem nem várj addig csináld meg ma és nyírd le nullásra.
19/23 anonim válasza:
Varok meg vele, most bejon nagyon ez a 3 millis, maximum a nyakamnal fogom teljesen nullasra gepelni most, aztan majd nyarra az egeszet letolom
20/23 anonim válasza:
Szinte nincs különbség a kettő között és annak még jobb érzése van még jobban tüsi. 18as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!