Emiatt feladnád?
Figyelt kérdés
ha nőként lenne az álladon szőr, akkor...?
ezek a barackszőrök, nemtom mi magyarul a neve, peach fuzz angolul, azok besötedtek.
a felső ajkam felett is van, de az szinte minden nőnek van, az állam zavar igazán.
főleg az szomorít el, h. ezt nem lehet megoldani, mert ha vmivel le is szedem, visszanő.
és állandó rettegés az egész, h. még több lesz, a sok stressz miatt van az egész... hogy mivel szedjem le, ami nemerősíti (cukorpasztt ptróbáltam).
drága kezelésekre nincs pénzem.
hormonkúrán is voltam, az sem segített.
emiatt feladnátok az életet?
2023. dec. 30. 11:18
12/22 anonim válasza:
Dehogy adnám. Nekem is van, sok sok fekete mindenhol, feladás helyett vettem egy ipl szőrtelenítőt, fél év alatt kiírtotta a szőrszálak kb 90% át, ha ennyire zavar, akkor pròbálj félre tenni egy ilyen gépre 80-100 körül már jòkat kapsz.
13/22 anonim válasza:
Lehet hogy van ilyen végleges szőrtelenítések.
14/22 anonim válasza:
Annyi embernek van sötét szőrszál az arcán, ne gondoljuk már azt, hogy ez egy ritka eset, csak nem mindenki posztolja ki. A többség akinek ott is sötét a szőre, ugyanúgy leszedi mint a többi testrészén a szőrt, és evvel meg van oldva. Ha emiatt tényleg ilyen gondolataid vannak, ide tényleg pszichológus kell.
15/22 anonim válasza:
Mi a fsz. Lézert neki aztán csókolom. Ez komoly kérdés? Mert akkor ott nem pár szőrszál a legnagyobb baj.
16/22 anonim válasza:
Mi bajod van? Mindannyian szőrtelenítünk folyamatosan. Nem vagy különleges.
17/22 A kérdező kommentje:
12-es
milyen márka ez az ipl-gép? és ezt az ember otthon magának meg tudja csinálni? hogy működik?
jan. 3. 18:46
18/22 anonim válasza:
Igen, otthon megtudod csinálni magadnak és heti egy alkalom elég. SmoothSkin bare fit a neve
19/22 A kérdező kommentje:
18
hetente kell csinálni, olyan gyorsan visszanő?
jan. 5. 15:35
20/22 anonim válasza:
A szőr nem egyszerre nő, hanem folyamazosan vannak aktív, és pihenő szőrtüszők (általános iskolai biológia) ezért kell hetente átmenni a géppel a területeken, mert csak az épp aktívan növő szőrre hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!