Melyik lehet ez az összetevő?
Figyelt kérdés
Sokszor jártam már úgy arckrémmel, hogy nem tudtam használni, mert ahogy bekentem vele az arcomat, könnyezni kezdett a szemem, és amíg le nem mostam folyamatosan könnyezett. Most éppen van megint két új krémem, az egyiktől könnyezik a szemem, a másiktól nem. Szeretném elkerülni a jövőben, hogy ilyet megvegyek, ezért jó lenne rájönni melyik összetevő okozza a könnyezést.2023. dec. 29. 17:24
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És tudnál ajánlani esetleg ilyen krémet? Kombinált bőröm van. Vagyis ha csak márkát ajánlasz, hogy hol nézelődjek az is jó lenne.
2023. dec. 29. 18:33
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon könnyezik tőle a szemem, annyira mintha sírnék, persze fáj is, és ki is pirosodik.
2023. dec. 29. 18:34
13/18 anonim válasza:
Az egész arcomra paula's choice termékeket használok illetve geek &gorgeous(G&G).
Kifejezetten szemkörnyékre egy paula's szemkörnyékápolót használok illetve hialuronsavat G&G felváltva vagy együtt mikor milyenem van.
28N vagyok egyébkènt ( előző kommentelők)
14/18 anonim válasza:
The ordinarynak is van szemre cucca szerintem, onnan csak hámlasztóm van. De ez a 3 márka mindenmentes.La roche posaynak is lehet parfümmentes terméke.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem náluk a választékot, és kipróbálok párat.
2023. dec. 29. 18:52
17/18 anonim válasza:
A Cetearyl Alcohol amúgy nem rossz, az zsíralkohol, ami nem szárít és nincs irritáló hatása. Amit kerülni kell, az vagy Denat Alcohol vagy simán Alcohol.
Amúgy ha leírod, hogy milyen termék irritálta a szemed és melyik nem, akkor átnézem az összetevőlistákat, hogy a parfümön kívül mivel lehet még gond.
18/18 anonim válasza:
A parfüm nem konkrét parfümöt jelent, hanem akármit, ami befolyásolja az illatot. Rengeteg összetevőt be lehet sorolni parfüm alá, hogy más cégek ne kopizzák le a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!