Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a bajuszommal?Hogya...

Mit tegyek a bajuszommal?Hogyan szőrtelenítsem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, kb 2 éve gyantázom itthon. De egyszerűen mintha csak erősődne tőle meg sötétedne. Nagyon megbántam hogy elkuzdtem ott szőrteleníteni, mert az elején csak kicsit látszott a két végén, de mostmár az orrom alatt is meg az egész bajszom.

Hideg gyantával csinálom de folyton marad rajta vagy nem szedi le, csipesszel meg nem tudom mert rengeteg van.

Kérlek ne írjátok a kozmetikust, mert nincs rá pénzem:(

De lányok,nők, ti hogy szoktátok megoldani illetve milyen gyakran?

2023. dec. 28. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%

Hármas vagyok, egyébként ha nem szedi ki a gyanta a szőrszálakat, akkor valószínűleg túl rövidek még hozzá/nem melegítetted fel eléggé a gyantát/nem húzod elég lendülettel

Nem tudnál megkérni valakit ebben, hogy segítsen?

jan. 1. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!