Hogy kellene ezekből felépítenem egy arcápolási rutint? Mit kell este mit kell nappal? Agyag arcmaszkot és fátyolarcmaszkot hogy használjak mikor?
-c vitaminos szérum
-hidratáló krém
-zselés arclemoso
-micellás víz
-fényvédő
Reggel:
zselés lemosó
hidratáló (ezt csak ha száraz a bőröd)
c vitamin
fényvédő
Este
micellás víz
zselés lemosó
hidratáló
Agyagmaszkot heti kétszer-háromszor kell használni este, hogy hogyan az rá van írva a csomagolásra. Én általában az első lemosás után szoktam használni, és utána használok vizes bázisút, hogy biztos ne maradjon a bőrőmön.
Nekem zsíros a bőröm de most télen nagyon durván hámlik. Ez azt jelenti, hogy nyáron már nem fog kelleni.
Köszönöm a választ!
Nekem zsíros a bőröm de most télen nagyon durván hámlik. Ez azt jelenti, hogy nyáron már nem fog kellen?
Így
De, a zsíros bőrnek ugyanúgy fontos a hidratálás, mint a száraznak. a különbség az, hogy könnyed, víz alapú krémet kell keresni.
Reggel
Arclemosó
Szérum
Fényvédő
Este
Olajos lemosó
Zselés lemosó
Krém
A maszk használatát jól leírta az első, viszont a reggeli rutint elrontotta olyan szempontból, hogy a hidratálás mindig az utolsó lépés
Én a reggelibe a krémet nem írtam bele, mert ha felkenem, csak még jobban zsírosodik utána az arcom, de egyébként az is javasolt
Szóval ha neked nincs ilyen problémád, akkor még ezt is csinálhatod
Első vagyok
Igen, most látom, hogy elírtam. Felcseréltem a szérumot és hidratálót, nem direkt volt. Köszi, hogy jelezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!