Mi lehet az oka annak hogy nem nő a hajam? És mit csináljak hogy ne legyen ilyen száraz és szálkás?
Figyelt kérdés
már hónapok óta alig nőtt a hajam..köbö 1cm. szoktam vasalni a hajamat. majdnem minden nap. ha nem vasalom ki csúnya hullámos és szálkás. :S de h ha vasalom akkor nagyon töredezik. mit csináljak?2009. jan. 3. 15:07
1/6 anonim válasza:
én minden nap vasalom, vágni nem akarom hasonló a dolog velem is, én sörélesztőt szedek, meg van egy termék a dmbe aszem ilyen 500 forint, az is sokat segít, de a legjelentősebb növekedést most a szünetbe értem el azzal hogy ritkábban mostam, és szilveszter és karácsony kivételével kb. 1x vasaltam ki. elvileg ha kevesebbszer mosod gyorsabban nő, valamint hajmosásnál kevés sampont használj, és több balzsamot.
2/6 anonim válasza:
Valószinűleg nő a hajad, csak letörik a vége, ezért nem lesz hosszabb. Sajnos az enyém is ilyen, a tördezett részeket mindenképp le kéne vágni, akkor nem törik majd le a vége és hosszabb lesz a hajad.
3/6 anonim válasza:
használj hajbalzsamot és nembiztos,h az olcsóbb a rosszabb én egy tök olcsót használok és az vált be ... :) de am gliss kuros fújós témák is jók rá:)
4/6 A kérdező kommentje:
miet használsz?:D
2009. jan. 5. 19:34
5/6 anonim válasza:
kallost, 300-400 ft között mozog, és szerintem nagyon yó. több embernek is bevált.
6/6 anonim válasza:
1.4. ei vagyok..tudom jókor :$ XD .. kallost használok,300-350 ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!