Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi lehet az oka annak hogy...

Mi lehet az oka annak hogy nem nő a hajam? És mit csináljak hogy ne legyen ilyen száraz és szálkás?

Figyelt kérdés
már hónapok óta alig nőtt a hajam..köbö 1cm. szoktam vasalni a hajamat. majdnem minden nap. ha nem vasalom ki csúnya hullámos és szálkás. :S de h ha vasalom akkor nagyon töredezik. mit csináljak?
2009. jan. 3. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
én minden nap vasalom, vágni nem akarom hasonló a dolog velem is, én sörélesztőt szedek, meg van egy termék a dmbe aszem ilyen 500 forint, az is sokat segít, de a legjelentősebb növekedést most a szünetbe értem el azzal hogy ritkábban mostam, és szilveszter és karácsony kivételével kb. 1x vasaltam ki. elvileg ha kevesebbszer mosod gyorsabban nő, valamint hajmosásnál kevés sampont használj, és több balzsamot.
2009. jan. 3. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószinűleg nő a hajad, csak letörik a vége, ezért nem lesz hosszabb. Sajnos az enyém is ilyen, a tördezett részeket mindenképp le kéne vágni, akkor nem törik majd le a vége és hosszabb lesz a hajad.
2009. jan. 3. 20:00
 3/6 anonim válasza:
használj hajbalzsamot és nembiztos,h az olcsóbb a rosszabb én egy tök olcsót használok és az vált be ... :) de am gliss kuros fújós témák is jók rá:)
2009. jan. 4. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:
miet használsz?:D
2009. jan. 5. 19:34
 5/6 anonim válasza:
kallost, 300-400 ft között mozog, és szerintem nagyon yó. több embernek is bevált.
2009. márc. 23. 15:55
 6/6 anonim válasza:
1.4. ei vagyok..tudom jókor :$ XD .. kallost használok,300-350 ft kb.
2009. júl. 22. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!