Mennyi idő, mire megszárad a kézkrém?
Figyelt kérdés
Nivea kézkrémet kezdtem el használni, a sok kézfertőtlenítés miatt száraz lett a bőröm.
Tegnap este bekentem, de reggel, szappanos kézmosás után is érzem valamennyire a bőrömön. Ez normális és másnál is marad egy kevés a bőrön? Nem lehet teljes mértékben lemosni a bőrről?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2023. dec. 7. 09:13
1/3 anonim válasza:
1-2 perc múlva be kell szívódnia teljesen. De a legtöbb krém nem jó. Nem szívódik be, vagy túl híg, beszívódik, de nem használ semmit sem.
Én már évek óta csakis Neutrogena-t használok. Abból se mindegyik jó.
Lehet, hogy túl sokat kentél rá, azért jött le kézmosáskor.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is beszívódik 1-2 perc alatt a fehér krém, de még reggel is ragad egy kicsit.
Nem jött le reggeli kézmosáskor, pont ezt kérdeztem, kis réteg feltétlenül marad rajta.
2023. dec. 7. 09:27
3/3 anonim válasza:
A Nivea ilyen. Pont ez a jó a Niveában, hogy jó zsíros, és emiatt a száraz kezekre nagyon jó. Viszont én pont azért cseréltem le, mert sokáig szívódott be, nagyon sokáig úgy éreztem, hogy még ott van a kezemen, és zavart. Én a Balea ureás krémét (DM drogériából) nagyon szeretem, a száraz bőrre szintén jó, de sokkal könnyedebb az állaga, gyorsan beszívódik, de még is hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!