Niacinamid és hialuronsav mikor alkalmazandó?
Figyelt kérdés
A kérdésem annyi lenne hogy ezt a 2 arcápoló szert mikor érdemes használni és heti hányszor? reggel? este? heti hány alkalommal? Tág pórusra és feszesebb bőrre ajánlották. Van még fényvédő is de nyilvánvalóan azt reggel kell alkalmazni. Köszi
2023. dec. 3. 19:28
1/2 anonim válasza:
Én a niacinamidot mindig este szoktam, szóval napi egyszer, de akár reggel is teheted, attól függ, hogy szoktál-e reggel mást is használni? Mert pl. a niacinamidot nem jó közvetlenül c vitaminnal használni, szóval ha esetleg az is van a reggeli rutinodba, akkor a niacinamid maradjon estére, de ha nincs, akkor mindegy hogy reggelre vagy este fogod.
A másikat amit belinkeltél, azt pedig akár napi kétszer is használhatod (szerintem), reggel és este is. Minden nap használhatod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. dec. 4. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!