Vissza lehet vinni a boltba?
Figyelt kérdés
Vettem egy lush fürdőbombát és visszaszeretném vinni a boltba. Blokk megvan, a papír zacskót nem nyitottam ki. Viszont így, hogy csak abba csomagolják nem tudom, hogy visszavennék-e?
Olvastam a vásárlástól való elállásról, viszont úgy értelmeztem az csak a webshopon rendelt termékekre vonatkozik. Esetleg van itt olyan aki vásárolt üzletben és vissza is vitte oda?
2023. dec. 3. 16:39
1/3 anonim válasza:
Miért szeretnéd visszavinni?
Igen, az webshopra vonatkozik.
2/3 A kérdező kommentje:
Mert nagyon vacilláltam 2 bomba közt most pedig láttam a shopon ugyanazt a kettőt 1 csomagban és úgy venném meg inkább szettben. Főleg, hogy az szépen be is van csomagolva nem "sima" papír zacskóba. Ajándékba szánom azért örültem volna, ha úgy vehetem
2023. dec. 3. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!