DAS gesunde PLUS Haar Vital KOMPLEX tényleg hízlal?
Figyelt kérdés
egyéb vélemények róla? használt vkinek? Megéri megvenni?2010. okt. 20. 21:02
1/5 anonim válasza:
Az a kaja hízlal, amit megeszel. Egy vitamintól nem leszel dagadt.
2/5 anonim válasza:
Én beszedtem mind a 3 levéllel, de nekem semmit sem hatott. Többet nem veszek ilyen kapszulákat az tuti.
3/5 anonim válasza:
Nekem használ, és a tévhitekkel ellentétben az ilyen vitaminok nem hizlalnak. A B vitamin, ami a hajnövekedéshez kell az étvágyat is növeli, és van aki emiatt többet eszik. Én étvágynövekedést sem vettem észre, pedig már majdnem fél éve szedek ilyeneket.
4/5 anonim válasza:
Második a vitaminokból nem elég egy dobozt beszedni, azokat folyamatosan kell. Mégegyszer, ez nem gyógyszer, hogy beszedek egy levéllel és hatott. A vitaminokat folyamatosan biztosítani kellene a szervezetednek.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Ezelőtt szedtem Revalid kapszulát meg a társait is és az sem hatott. Szóval erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!