Hogy kell megcsinálni ezt a körmöt?
Figyelt kérdés
röviden:a vízbe csöpögtetsz körömlakkot és belenyomod a körmöd.de nekem a lakk összeáll egy kis golyóba és lemegy az aljára.Miylen lakkal kell csinálni és miyen hőmérsékleten? hol ronthattam el?2010. okt. 20. 20:37
1/19 anonim válasza:
Én itthon szoktam sima körömlakkokkal egy sima műanyag pohárral. Az a lényeg, hogy ne fentről csöpögtesd, hanem fordítsd oldalra azt a festő ecsetet és tedd a pohár széléhez :) Így már menni fog. Sima hideg vizet használtam.
2/19 anonim válasza:
Ilyenről még sosem hallottam. Ez hogy néz ki? Vagyí ez miért jó?
3/19 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=LEbCFvs4jS0
sztem tök jól néz ki:)
első, én is így csináltam ,de akkor megpróbálom még1x köszi!:)
2010. okt. 20. 21:06
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom :( Tuti fog sikerülni ne aggódj! :) Először nekem is leesett :D
6/19 anonim válasza:
Bocsi, megint első vagyok. De nem tudod annak a nevét, amit a körme köré tesz, hogy ne legyen olyan a keze? :) Én úgy kapargattam le körömlakklemosóval :D
7/19 A kérdező kommentje:
én celluxot raktam rá :D szerintem az jó de mivel nem sikerült még a körmömet se belerakni így nem vok benne biztos :) de sztem jó az is:) ő valamilyen másfajtát használ,nem cellux hanem iylen ruhásabb anyagú vagy nemtom h mondjam:)
2010. okt. 20. 21:13
8/19 anonim válasza:
elég, ha a körmöd körül bekened olajjal(bármilyen jó, amit otthon találsz, pl étolaj).utána könnyen le tudod törölni egy zsepivel.
9/19 anonim válasza:
Langyos víz? A hidegben gyorsan megköt. :D És elvileg a híg, legócskább körömlakk a legjobb, illetve ne használj ilyen gyorsan száradó fajtákat se. Egyszer próbáltam, teljesen jól működött. Körömágyra meg bármilyen olaj, zsírpsabb krém jó.
10/19 anonim válasza:
áh ez nagyon tetszik :D majd ki próbálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!