Arcápolási rutinok, de hogyan?
A facebookon van egy csoport, hogy "Tudatos bőrápolók klubja". Én ajánlom.
De amúgy a bőrtípust úgy a legkönnyebb, hogy megmosod az arcodat, majd 1-2 óra múlva nézd meg, hogy milyen a bőröd. Vagyis, száraz, zsíros? Esetleg csak helyenként zsíros? Vagy esetleg normál, szóval nem is tűnik se zsírosnak, se száraznak?
A szárazra nyilván inkább krémesebb krém ajánlott, míg a zsírosra, kombináltra inkább kis könnyedebb.
Akkor van-e valamilyen bőrproblémád? Szóval akár pattanások, vagy pigmentfolt, vagy van valami ilyesmi problémád?
A lényeg, hogy először kéne egy alap rutin.
Szóval reggelre:
1. lemosó
2. fényvédő
3. hidratáló (de ha a fényvédőd jól hidratál, akkor nem szükséges)
Estére pedig szintén lemosó, majd hidratáló krém. Ennyi.
Ha van bőrproblémád, akkor lehet különböző szérumokat is bevezetni, de amúgy ha nincs semmi problémád, akkor nem feltétlen szükséges.
Szia! Szerintem ha elmész egy kozmetikushoz az a legjobb. Ő megtudja állapítani milyen a bőrtípusod és tud termékeket ajánlani.
Pl: száraz bőrre:
-gyengéd lemosó pl: geek&gorgeus dm-ben is lehet kapni
alkohol mentes , illatanyagmentes tonik
Hidratáló krém
Még nagyon sok bőrtípus van ezért is jó kometikushoz menni! Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!