Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek ha nem tudom...

Mit tegyek ha nem tudom levágni a nagylábujjamon a körmöm?

Figyelt kérdés
Már eléggé megnőtt a nagylábujjamon a köröm próbáltam kisollóval de nem sikerült mert túl vastag a köröm.Igaz nem fürdés után vágtam hanem szárazon.Fájt is miközben vágni akartam így inkább abbahagytam.De hogy szabaduljak meg a nagy körömtől?Idegesít hogy már ilyen nagy.31/F

2023. nov. 23. 23:24
1 2
 11/15 anonim válasza:
27%
Belecsavarodik a húsba igaz? Pipogya vagy. Szorítsd össze a fogad és vágd le! Felejtsd el a szűk orrú cipőket és ne vágd többet soha ívesre.
2023. nov. 24. 07:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem körömgombád van. Menj orvoshoz az majd letépi az egész körmödet. Ha nincs köröm, akkor nincs körömgomba sem!
2023. nov. 24. 07:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Drogériában fillérekért tudsz új pedikűr készletet venni, vagy akár mindent, csipesz olló reszelő külön-külön. Nincs olyan, hogy nem lehet elvágni. Ha esetleg nem az olló a baj, hanem be van nőve, vagy gomba gyanús akkor egyértelműen a gyógypedikűrt javaslom első körben.
2023. nov. 24. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Sót, pirospaprikát, oregánót és fokhagymát kell összekeverni egy kis ecettel, és meleg dunsztot kell csinálni a körmödön egy éjszakára. Reggel simán le fogod tudni vágni.
2023. nov. 24. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is szenvedek néha a benőtt körmöktől és nekem is erős, vastag.

Komolyabb körömcsipesz illetve az ún. áttételes körömvágó fogó (technikailag egy csípőfogóra hasonlít) tud akkora erőt kifejteni, hogy át tudd vele vágni.

Ha előtte langyos lavór vízben áztatod egy fél órát, akkor fel is puhul.

A benőtt körmökkel, hogy ne legyen "vérfürdő" a papucsomban :D én megnéztem egy csomó pedikűrös oktatófilmet, "ingrown nails" hashtagekkel a youtubeon és szépen megmutatja, hogy dolgoznak a profik. Ezt meg tudod tanulni és így ápoltak lesznek a lábaid.

2024. febr. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!