Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mosás után folyton begöndörödi...

Mosás után folyton begöndörödik a hajam és nem akarom mindig kivasalni mit tehetnék hogy ne göndörödjön?

Figyelt kérdés
férfi vagyok kb majdnem a szememig ér a fülemet már eltakarja és nagyon zavar hogy össze vissza áll de levágni se akarom
2009. jan. 3. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:

ez már csak ilyen:)nekem válig érő szőkésbarna hajam van ha meg mosom utána kb. 5cm-t felugrik mert megöndörödik...azaz ezt nem göndörségnek nevezném,hanem egy rakás szarnak.XD na mind1.

létezik olyan,hogy végleges egyenesítés...de ki nem próbálnám...ha ezt nem akarod bevállalni,próbáld meg ugy csinálni,hogy szárítás közben folyamatosan fésülöd,lehetőleg sűrű fogú fésűvel...én is így csinálom,így legalább kevesebbet kell égetni a hajam a vasalóval...vagy ha nem szárítod,akkor is kb. 5-percenként fésüld át egyenesre,úgy talán egy kicsit jobb lesz.!

remélem tudtam segíteni:)

L/14

2009. jan. 3. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:

azaz én is így csinálom csak én előtte bekenem ilyen garieres hajegyenesítővel ( ami egyébként szerintem semmire sem jó) azt hajszárító meg kefe azt másnap reggelig egyenes is marad szóval sokat nem ér de legalább tűrhető

16/f

2009. jan. 3. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a hajam a gondom , de én csaj vagyok . A Niveának most megjelent egy új hajegyenesíto termékei : [link] . használom a termékeket , olyan munkát persze nem csinálnak mint egy hajvasaló de segítenek . es fontos : miután megmostad a hajad száritsd ki korkefével is . aztán cép legyél
2009. jan. 3. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is száritsd a hajad hajszáritóval és közben sűrű fésüvel fésüld át. Használj különbözö haj egyenesitű termékeket. Spray a legjobb szerintem-->got 2 be
2009. jan. 3. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Loreal Paris márkának van egy tökjó hajegyenesítő terméke, drogériákban lehet kapni mindenhol, rózsaszín( xD) üveges.. :D
2009. jan. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!