Mosás után folyton begöndörödik a hajam és nem akarom mindig kivasalni mit tehetnék hogy ne göndörödjön?
ez már csak ilyen:)nekem válig érő szőkésbarna hajam van ha meg mosom utána kb. 5cm-t felugrik mert megöndörödik...azaz ezt nem göndörségnek nevezném,hanem egy rakás szarnak.XD na mind1.
létezik olyan,hogy végleges egyenesítés...de ki nem próbálnám...ha ezt nem akarod bevállalni,próbáld meg ugy csinálni,hogy szárítás közben folyamatosan fésülöd,lehetőleg sűrű fogú fésűvel...én is így csinálom,így legalább kevesebbet kell égetni a hajam a vasalóval...vagy ha nem szárítod,akkor is kb. 5-percenként fésüld át egyenesre,úgy talán egy kicsit jobb lesz.!
remélem tudtam segíteni:)
L/14
azaz én is így csinálom csak én előtte bekenem ilyen garieres hajegyenesítővel ( ami egyébként szerintem semmire sem jó) azt hajszárító meg kefe azt másnap reggelig egyenes is marad szóval sokat nem ér de legalább tűrhető
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!