Mennyire káros ha fodrász festi be a hajam?
Rosegold színűre szeretném festettni a hajamat, de egyszer mondta valaki, hogy nem ajánlott ilyen hajat festeni, mert töredezhet a festéktől, de ha fodrász csinálja kevéssé lenne káros.
Nekem volt már ezelött festve fél oldalt a hajam, de saját kezüleg, nem fodrász által, és talán azért volt kissé törött a vége. Ha fodrász csinálná, nem lenne töredezett, vagy hogy működik?
És a másik kérdésem, hogy a rosegold szín eléréséhez kell szőkítettni a hajat? Nekem alaból közepes barna színű a hajam, abbol szeretnék rosegoldot. Van rá lehetőség?
Itt egy példa milyenre gondoltam: [link]
Köszönöm a válaszokat!:)
3: hát nekem pont egy fodrász mondta egyébként hogy sokkal károsabb ha magam csinálom, kicsit összezavaró.
Akkor ezekszerint mindenképp ki kell szökittetni? Mert regen vetten egy rosegold arnyalatú hajfestéket, és kivilágosította a hajam. Szívem szerint ujra azt venném, de ha fodrásznál kevéssé lenne károsabb akkor inkább vele csináltatnám meg a hajam. :)
Ha nem szokidet ki házilag 0 utánanézéssel, körültekintés nélkül akkor karosodhat.
Sima szinre festeni te is tudod, a fodrász nem bolond, hogy a saját pénztárcája ellen menjen.
Üdv egy fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!